Nu, nu au fost în social media sunt mult prea serioși pentru astfel de chestii, iar piariștii lor nu pun accent pe social media. De ce să vorbeștii pe facebook, twitter sau instagram când poți lăsa un număr de telefon de call center din india, scuze brașov sau poți ruga toți clienții să trimită mail la care nu o să răspunzi prea curând.

Unicredit social media

În cei 33 de ani de zile de când mă aflu pe acest pământ cunosc 2 persoane care au cont la Unicredit, fratele meu (a rămas obligat) și un coleg de birou care și el „a rămas” cu ei în rest pauză. De exemplu Unicredit nu există în Orăștie și trebuie să te duci la Deva să depui bani la bancomat sau alte chestii administrative, e mișto nu?

https://www.facebook.com/UniCreditBankRomania/photos/a.178887855559165/2140390452742219/

*Ca de obicei, citiți comentariile, sunt delicioase.

Am fost plăcut surprins să văd că ING a instalat un bancomat în Kauflandul din Orăștie, iar de acolo poți scoate bani/depune bani fără comision. Desigur, de oriunde scoți bani nu te taxează nimeni.

Unicredit rămâne o bancă serioasă care din punctul meu de vedere rămâne la urmă, în ceață iar asta nu e bine pentru long term.

Tu, la ce bancă ai conturi? Ai lucrat vreodată cu Unicredit?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • 4 carduri la ING, inclusiv cel de firma. Ah, era sa uit + un Revolut.

  • @alin-mihai am plecat de la BRD după 15 ani de „fidelitate” și nu îmi pare rău. Prefer să plătesc totul din ING și să nu am nici o grijă că îmi ia 4 lei pentru o tranzație, 3 lei că îmi văd soldul sau că mă pune să mă duc la bancă să semnez o hârtie ca să îmi activeze aplicația de mobil (în 2019 #plm)

    Știi cum se zice, te dai cu valul sau te ia apa 😀

  • Pacat de cursul valutar… totul fac din homebank. Iar daca am avut nevoie de suport, le-am scris pe Twitter si in 2-3 ore am rezolvat ce aveam.

  • @alin-mihai și eu la fel. Cel de pe Twitter e mult mai ok decât varianta Facebook unde sunt toți țăranii 😛

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco