Ei bine, dacă nu știi pe 6-7 octombrie se vomează familia tradițională propusă de ninjalăii în sutană și Dragnea. Pentru referendum s-au alocat 43 milioane de euro bani de șpagă și promovare jegoasă.

Referendum 06-07 octombrie 2018 - Familia tradițională
foto: ciordită de pe Facebook 🙂

Trecând ieri prin centru la fiecare colț erau tineri și bătrâni care împărțeau pliante cu referendumul și cum vor merge ei să voteze DA. M-am abținut până acum să scriu despre, dar nesimțirea ajunge la cote înalte pentru că nu mai există bun simț, ci doar foame de bani. Da, e foame de bani băieți!

Peste tot vedeți banere cu „eu VOMEZ DA la referendum”, vedeți reclame la televizor, postări sponsorizate pe facebook sau google care sunt susținute cu … ? Exact, cu bani, iar acei bani provin din cele 43 milioane de euro, la care și eu și tu și părinții tăi, bunicii tăi au contribuit iar ei îi sparg pe prostii.

Faceți ce vreți voi, votați da, votați nu, mergeți la vot, nu mergeți la vot, dar terminați dracu cu jegurile astea de campanii. Am ajuns să ne promovăm și în punga de la pâine, când urmează hârtia igienică ca să ne ștergem la cur cu voi?!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu