Dacă sunteți în căutarea unui telefon cu Android vă recomand OnePlus 6T. De ce? Pentru că este cel mai curat Android iar performanțele sunt peste majoritatea terminalelor lansate anul trecut.

Cutie OnePlus 6T

Dacă ați mai avut un telefon OnePlus știți cum vine așezat în cutie, dacă nu puteți vedea în imaginile de mai sus. Avem cablul de încărcare, încărcător dash power și adaptor jack – usb-c.

Mesaj Pete

O cărticică cu mesajul fondatorului OnePlus, Pete Lau. În cutie mai găsim și o carcasă pentru telefon, însă înainte să faceți comanda puteți accesa acest link și primiți un voucher de 20 € pentru a vă achiziționa o nouă husă sau niște căști Bullets.

Specificații

Pentru cei care nu sunt fan notch așa cum îl găsim pe iPhone XS sau alte terminale mobile, puteți alege varianta OnePlus 6T care vine cu notch foarte mic unde vom găsi camera foto frontală. Aveți senzor de amprentă sub display, funcționează destul de rapid însă nu și pe frig când trebuie să dați mănușile jos 😛

Cei curajoși pot alege varianta OnePlus 6T McLaren Edition lansată în decembrie 2018 care aduce un dash charger mai puternic și un cablu fast charge care să suporte încărcarea telefonului în doar 30 minute.

Dacă alegeți să cumpărați acest telefon, o puteți face direct de pe site-ul OnePlus prin acest link ca să primiți 20 € bonus pentru căști sau o altă husă cu transport prin DHL sau UPS direct la tine la ușă fără taxe vamale, garantat.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu