Un Nokia 3410 a ajuns deja la a 4-a baterie care se descărca cu încărcătorul în priză, așa că m-am hotărât să îi cumpăr mamei mele un Nokia 3310 varianta 2017 cu 3G și cameră foto.

Nokia 3310

Fiind nostalgic după primul meu telefon Nokia 3310 căruia i-am schimbat bateria cu una de 1600mAh și care mă ținea 2 săptămăni la o singură încărcare, am zis hai că e același meniu, aceeași formă (aproape) și o să îi fie foarte ușor de utilizat, pentru că știți și voi că cei în vârstă învață mai greu.

Primul care l-a desfăcut și l-a pornit a fost David. S-a jucat cu el, prin setări, meniu a început să sune pe toată lumea „de pe telefonul lui”, așa îi zicea la buni.

telefonul este la reducere, doar 229 lei și poate fi achiziționat prin acest link

Chiar mi-a trezit niște amintiri, însă de această dată Nokia 3310 vine într-o formă mai subțire, mai ușor, cu ecran mai mare și color chiar și cu Snake.

În pachet avem telefonul, o cartelă Orange Prepay oferită cadou de evoMAG, o baterie de 1200mAh, încărcătorul de priză și căștile audio cu suport radio FM plus manualul de utilizare.

Nokia 3310 2017 suportă și card microSD de până la 32GB, are o cameră foto de 2mpx suficientă pentru niște poze random și funny. Oricum, în 3 zile David i-a umplut memoria lui făcând câteva sute de poze 😀

Bateria ține cam 3 zile cu vorbit total de 6-8 ore în acest interval. Eu zic că e decent. Îl puteți cumpăra pentru cei dragi folosind acest link.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu