De 8 luni de zile aștept ziua aceasta în care fac unboxing la iPhone Xs Max în varianta de 256GB. Puteam și mai repede, dar am vrut să fie al meu.

Fiind utilizator de iPhone 6 aveam nevoie de un upgrade. Orice telefon Apple este menit să ducă 3-5 ani fără nici o problemă. Delia încă mai are iPhone 5S care se comportă foarte bine pentru ce are ea nevoie.

În cutie avem telefonul, încărcătorul de priză căștile și cablul lightning. Căștile sunt cu mufă lightning nu cu jack mai ales că nu mai avem nici un port jack pe iPhone X sau iPhone Xs.

Am varianta pe silver, 256GB și mi-a fost foarte ușor să îl configurez. Am apropiat vechiul iPhone 6 de el, și-a luat setările și toate informațiile și le-a instalat pe noul iPhone Xs Max. Totul a durat câteva secunde, la fel și cu Apple Watch 4, pairingul s-a făcut în 5 secunde. A detectat noul iPhone, s-a făcut sync și gata.

Dacă ați mai avut alte produse Apple știți procesul de instalare și activare a unui dispozitiv, astfel că în 5 minute totul este setat. Dacă folosiți iCloud și un backup atunci durează puțin până se redownloadează toate aplicațiile instalate anterior.

Telefonul este nou, desigilat de mine și activat la data de 18 aprilie 2019. Garanția Apple este de 1 an de zile din momentul activării lui.

cât costă un iPhone Xs Max de 256GB?

Pe facebook puteți urca și poze 3D, mai exact cele live care înregistrează 3-5 secunde înainte și după realizarea unei fotografii.

Pentru că spatele este din sticlă și alunecă ai nevoie și de o husă. Poți alege una de piele sau una de silicon. Bineînțeles există n variante pe olx sau pe eMAG. Eu am ales varianta Silicone Blue Horizon.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG