Pentru că am fost cuminte anul acesta, Moș Nicolae mi-a făcut cadou un Gimbal FeiyuTech VLOG Pocket. Prins la reducere pe F64 și pentru că mi-am dorit o jucărie pe filmat, am zis fie 🙂

Probabil vă întrebați de ce VLOG Pocket, nu?

Răspunsul este multiplu:

  • este ușor;
  • este mic și poate fi transportat cu ușurință;
  • susține telefoane de până la 240g. Până acum a funcționat perfect cu iPhone Xs Max;
  • are trepied;
  • se conectează prin bluetooth cu iPhone și poate prelua comenzile de la butoane fără să fie nevoie de aplicația lor Feiyu App care, mai crashuie.

Unboxing

Clipul de unboxing este needitat, dintr-o bucată cum s-ar zice și este făcut cu ajutorul lui David care era curios să vadă ce este în pachet și ce putem face cu el. Cei care vor să îl vadă la rezoluție 4K, trebuie să intre pe clip și să îl vadă pe Youtube.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Nu am apucat să mă joc prea mult cu el deși l-am plimbat toată săptămâna în rucsac și la birou și pe la Mall, am tot zis că o să merg în parc să mă joc puțin cu el dar nu am apucat. Este timp, din acest motiv am făcut doar unboxing-ul urmând probabil în primăvara un review.

Se simte foarte bine în mână, nu îl simți deloc însă durează un pic până te obișnuiești cu el însă eu zic că își merită banii. Am urmărit DJI Osmo Mobile 3 însă este prea butucănos și îți trebuie husă sau gentuță pentru al căra, motiv pentru care am ales VLOG Pocket de la FeiyuTech.

vezi prețul pe F64 (este încă la reducere)

Înainte să îl cumpăr am vizionat mai multe clipuri pe youtube despre el dar și comparații cu alte modele concurente și toți l-au lăudat. Da, pentru banii ăștia face ce trebuie să facă, simplu fără prea mult efort. Rămâne să vedem cum se comportă pe viitor și cât ține bateria.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu