În rândurile de mai jos am să fac un unboxing dezumidificator Trotec TTK40E, pe care mi l-am cumpărat în data de 15 mai de pe eMAG, iar ieri în jurul orei 13.30 a ajuns prin Cargus. La prima vedere, este mare și voluminos, dar și greu, are 12kg toată cutia, iar jucăria dinăuntru doar 9kg.

Unboxing

După ce deschidem cutia și dăm polistirenul de fixare la o parte, găsim dezumidificatorul Trotec TTK40E, înfoliat, prins cu bandă adezivă galbenă ca să susțină piesele. Cablul de alimentare este înfoliat și prins de polistiren ca să nu atingă plasticul și să îl crape la transport. Pe spate găsim manualul de utilizare și cartea lui + un adaptor pentru condens dacă se utilizează încotinuu atunci se leagă un furtun de 1/2 țoli.

Sus avem displayul și cele 4 butoane pentru pornire, viteză și timer. Jos găsim lăcașul care se umple de apă și care poate fi îndepărtat ușor pentru a fi golit, atunci când ești avertizat că s-a umplut. Pe spate avem filtrul de aer, care poate capta păr, praf, iar dacă se înfundă trebuie curățat și pus la loc.

După 250 de ore de funcționare o să fiți avertizați să faceți acest lucru. De aseară l-am pus în funcțiune iar într-o cameră am scos jumătate de recipient de apă, iar de dimineață pe hol am scos altă jumătate.

Am să revin după ce îl voi folosi îndeajuns ca să îmi fac o părere despre el. Cei care vor să vadă alte review-uri sau vor să îl cumpere, este la reducere în acest moment.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu