unbox therapy

Nu știu dacă sunt singurul sau printre puținii care au observat că Lewis de la Unbox Therapy suferă că Apple a schimbat modul de prezentare a noilor iPhone X. Până acum Apple, oferea tuturor publicațiilor mari un terminal iPhone de test, pentru a putea oferi reveiew-uri de calitate, înainte tuturor.

Printre ele se aflau și bloggeri foarte cunoscuți, motiv pentru care îl aduc și pe Lewis în discuție. El a fost cunoscut pentru faptul că și-a cumprat un iPhone și l-a îndoit, a cumpărat altul și l-a îndoit, iar de acolo a pornit și #bendgate.

La împlinirea celor 10 ani de când a fost lansat primul iPhone, Apple a ales ca publicațiile foarte mari să fie exclusiviste atunci când vine vorba de iPhone X. Au primit câte un terminal, pentru review și atât, însă nu aveau voie să îl publice decât după lansarea oficială.

Lewis a fost foarte supărat pe Apple, că nu l-a contactat direct, nu i-a oferit nici un device pentru test, dar mai mult, pe faptul că a trebuit să își facă comandă pe net, să îl ridice dintr-un magazin App Store, iar apoi să facă un review la el. Adică exact așa cum face toată lumea. Nici MKBHD nu a primit, deci, don’t worry, Apple a schimbat macazul.

Hmm, te-a deranjat nu-i așa?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu