Oferta săptămânii

Utilizatorii de iPhone își schimbau terminalul o dată la 3 ani conform unui studiu făcut până în 2018. Din toamna lui 2018, utilizatorii de iPhone îl vor schimba o dată la 4 ani făcând astfel ca vânzările să nu mai fie ca și în anii trecuți.

AirPods 2
Photo by Thomas Kolnowski on Unsplash

Desigur, prin iPhone X și iPhone XS compania Apple a introdus noi opțiuni de Face ID, ecrane edge-to-edge și un notch deasupra. Celelalte terminale, iPhone 8, 7, 6 și 5s încep ușor ușor să piardă teren, iar utilizatorii sunt nevoiți să treacă pe ultimele apariții.

Da, urmează și la mine un iPhone XS probabil în vară însă până atunci vechiul iPhone 6 rezistă pe iOS 12.1.4 fără nici o problemă.

„Replacement cycles are elongating … a lot,” Sacconaghi said, noting that people are using their iPhones longer because of Apple’s battery replacement program, changes in carrier subsidies and higher prices, among other reasons.

Our customers are holding on to their older iPhones a bit longer than in the past said Tim Cook.

Din această toamnă compania Apple nu mai oferă informații referitoare la numărul de iPhone-uri vândute, ci doar costurile/profitul făcut în fiecare trimestru fiscal.

Rămâne să vedem ce va prezenta Apple în această toamnă, însă din punctul meu de vedere nu mai sunt foarte multe chestii de „inventat”. La fel se întâmplă și pentru celelalte dispozitive iPad, AirPods, MacBook sau Apple TV.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu