Știm cu toții că Apple cere standarde înalte atunci când vine vorba de produsele sale, motiv pentru care șeful de producție al Foxconn a spus recent că pentru calitatea unui iPhone este nevoie de o linie de producție cu 1200 de muncitori, în schimb pentru Android 100 de muncitori sunt suficienți.

O linie de producție pentru calitatea unui iPhone necesită 1200 de municitori, iar pentru Android sunt suficienți 100 de muncitori

După greva de la fabrica Foxconn din Shenzen de anul trecut combinată cu cazurile de covid se pare că Apple a luat niște măsuri drastice în ceea ce privește producția de produse în China, iar în următorii ani se gândește să mute producția în SUA și India conform ultimelor zvonuri.

When Foxconn encountered unprecedented worker unrest at its main iPhone campus in the central Chinese city of Zhengzhou late last year, Chiang played a pivotal role in communicating with the local government and making sure Apple’s demands would be satisfied.

 

For Chinese Android phones, we only have to assign 100 workers per production line, but we need 1,200 for the iPhone.

 

– Michael Chiang, Head of iPhone Division, Foxconn

Se pare că Chiang a avut un rol important în rezolvarea grevei de la fabrica Foxconn, motiv pentru care i-a luat locul fostului șef Wang Charng-yang.

1200 vs 100, calitatea este și motivul pentru care Apple nu are produse la kilogram cum au alți producători de terminale cu Android. Zeci, sute de modele ca să fie la număr.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu