Oferta săptămânii

După ce că în această perioadă toți o dau cu politica, spam peste tot, afișe, pomeni, flayere, oameni îmbrăcați, alții vin pe la uși să cerșească un vot, după ce 4 ani ne-au mințit (alți 24 deja au trecut), iată că vine și rândul celor de la BCR.

Da banca BCR, prin Human Capital Consultant de la Catalyst Solutions. Și uite cum sună respectivul spam prin email:

Salut,

Sunt Dumitrita, Human Capital Consultant la Catalyst Solutions. Am vizualizat CV-ul tau pe o platforma de recrutare si vreau sa te invit sa interactionezi Live cu reprezentantii companiei BCR, in cadrul editiei virtuale a evenimentului Angajatori de TOP.

Marti, 13 mai, in intervalul 13.00-14.00, recruiterii de la BCR vor fi online pentru a-ti oferi mai multe detalii despre oportunitatile de cariera si etapele procesului de selectie din cadrul companiei.

BCR urmareste sa-si extinda echipa la nivel national, recrutand candidati care sunt interesati de o cariera in domeniul financiar – bancar, atat pentru pozitii Part – Time pentru persoane fara experienta profesionala extinsa, cat si pentru pozitii de specialisti sau manangeri. Este o ocazie buna sa afli raspunsurile la toate intrebarile tale direct de la persoanele care se ocupa de procesul de selectie.

Daca esti interesat, te poti inscrie pe HiPo.ro sau poti sa-mi raspunzi cu DA la acest mail. Numarul de persoane care vor avea acces la CHAT este limitat, prin urmare asteptam raspunsul tau pana pe 12 mai, ora 12.00.

Angajatori de TOP Virtual este cel mai mare eveniment online de cariera din Romania, care se desfasoara in perioada 5 – 17 mai, gazduit pe platforma HiPo.ro. Cele peste 30 de companii prezente ofera oportunitati de joburi in mai multe domenii, precum IT, FMCG, Inginerie, BPO, Banking, Telecom, Asigurari.

Pentru orice alte informatii care iti necesare, raman la dispozitia ta.

O zi frumoasa,
Dumitrita

Dumitrita Ghenciu
Human Capital Consultant
Catalyst Solutions
Web: www.hipo.ro/toptalents | www.catalyst.ro | www.hipo.ro
Address: 8A, Maria Rosetti, 1st Floor, District 2, Bucharest
Email: [email protected]

1. NU m-am abonat la nici o campanie oferită de Catalyst și nu o voi face.

2. NU sunt curios de „duma voastră” cu am văzut CV-ul online.

3. NU vă dau acceptul să îmi trimiteți astfel de mailuri.

4. Dacă mai primesc vreun email după ce m-am dezabonat (deși nu m-am ABONAT NICIODATĂ) o să trecem la următorul nivel. Ca și la Mario.

UnsubscribeSubmit


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu