Un derby disputat, deja, chiar dacă mai sunt 15 minute până la sfârșitul acestui #derby de România. Ca în fiecare an câinii fac exces de zel, și ard niște torțe aiurea, că na … hau hau, ham ham.

În prima repriză Dinamo a avut câteva ocazii de gol, nimic spectaculos. La începutul celei de-a doua repriză, câinii, adevărații suporteri ai dinamavoștiilor au început cu ce știu ei mai bine. Să înjure, să o bage, să o scoată și la sfârșit să arunce cu obiecte, fumigene sau torțe.

Stau și mă gândesc la sistemul acela de monitorizare video pe care s-au cheltuit sute de mii de euro, cu sute de camere, cu toate, toate, toate, cu toți jandarmii de la intrare și cu tot bigiesul și rupții ăia de maidanezi intră cu petarde, fumigene și torțe, s.a.

Cum?!

În Anglia, dacă te prinde, te mâncă pușcăria, plus că tu, iar apoi copii, copiiilor tăi vor plăti amenzile tale. Oare la noi de ce nu e posibil? De ce nu se poate ca la ieșire să te aștepte poliția să te salte și să te ducă la secție să îți fută o mamă de bătaie, o amendă bună și 30 de zile de bulău? De ce?

derby-de-romania-dinamo-steaua

Un caine suparat


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG