Review Note9 vs iPhone XS Max în viziunea lui Emil, clar iese învingător, repet, cel care are bateria mai bună și se încarcă în 1.30 minute nu în 3 ore ca altele. 

review note9

Am așteptat să văd exact ce scrie Emil în review-urile pentru iPhone XR, XS și XS Max. Așa cum ne-am obișnuit aceeași dumă cu camera, cu încărcătorul care nu are fast charge și bateria cu puțini mAh, iar în încheiere o dăm pe aia cu prețul de două ori mai mare.

Utilizare

Note9: l-a folosit 3 luni de zile și acum și-a găsit timp să facă un review cu cele mai tari puncte.

iPhone XS Max: probabil un weekend cât să fie suficient să îl deschidă 1-2 ori, nu scrie în articol.

Design

Note9: avantajul unui flagship este husa și încărcătorul. Nu este nimic de comentat este o evoluție subtilă. Gripul este slab și deaia ai nevoie de husă să nu îl scapi din mână. Din cauza dimensiunii mari, nu se poate îndoi când Emil se leagă la șireturi. Este un smartphone elegant, cu structură metalică, rigiditate structurală cu sticlă ce are reflexii interesante. Păi dacă îi pui husă, despre ce reflexii mai vorbim? Nu i-a găsit nici un punct slab în design, este cel mai bun.

iPhone XS Max:  dezavantajul Apple este că nu are încărcător de fast-charge. În ceea ce privește designul nu este nimic de comentat, un iPhone X în dimensiuni mai mari. Apple a dat atenție la fiecare element. Din cauza camerei ieșite, cică XS Max ar avea nevoie de husă. Dacă toți fac ceva, neaparat și Apple trebuie să facă, iar aici mă refer la dorința lui Emil cu senzorul de amprentă în display și neaparat USB-C că are toată turma.

Ecran

Note9: ce poți face când ai cel mai bun ecran din piață? 700 niți. Sunetul celor 2 difuzoare este excelent pe medii și înalte dar mai au de lucrat.

iPhone XS Max: 700 de niți. Tu ce poți face? Sunetul este puternic și clar fiind unul din cele mai bune telefoane din 2018

La partea de hardware, aplicații și sistem de operare, eu zic să sărim peste, la fel și peste performanță că îmi este rușine.

Cameră

Note9: excelează în camera foto cu diafragma variabilă, fiind atât de bună, vor renuța la ea. Este cea mai bună cameră de pe piață. Emil spune că în modul auto e chiar mai bună decât un dslr. Am văzut asta și în ultima poză furată de Samsung, făcută cu un dslr și promovată ca fiind cu telefonul.

iPhone XS Max: Nu este cea mai bună cameră dar este în top 5, really?

Autonomie

Note9: bateria de 4000mAh îl ajută să treacă cu bine peste o zi de utilizare. Telefonul îl are pe auto, iar pe iPhone l-a setat pe maxim cel mai probabil. Emil se bucură că are 4000mAh, repet, se bucură. Timp continuu de vizualizare clip youtube 8ore45minute

iPhone XS Max:  cică nu trece testul unei zile în utilizare medie – intens și trebuie încărcat. Timp continuu de vizualizare clip youtube 6ore15minute

Concluzie

Pe Note9 prețul îl recomandă este complet din toate punctele de vedere și merită cumpărat și defapt vânzările slabe nu sunt adevărate, ei jucând la siguranță. Sanchi! Ah, am uitat la prețul de 3500 lei primești cică un voucher de 450 lei dacă îl cumperi acum și te înscrii la ei pe site, doar că partea tristă e, că doar primii 1500 de clienți vor beneficia de reducere.

Pe iPhone XS Max nu îl recomandă prețul, nu îl recomandă încărcătorul fast-charge care lipsește și nu îl recomandă NICI PUTEREA DE PROCESARE DIN INTERIOR CĂ CICĂ NU ESTE PUSĂ LA LUCRU CU ADEVĂRAT.

… gata m-am ridicat de jos, nu m-am putut opri din râs Emil.

Puterea de procesare din chipurile A12 este cu mult peste ceea ce oferă Samsung prin supra-încărcatele sale terminale, gen, octa-core și 8GB de ram, pentru ce? Ca să folosiți 5-10% din puterea lui? Samsung ar trebui să învețe să își optimizeze componentele și sistemul de operare și apoi mai putem vorbi de puterea de procesare.

Probabil dacă am fi corecți, nu am mai fi „recompensați”.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu