În cursul zilei de ieri, cei de la Ubiquiti au scos firmware-ul 3.7.0 pentru routerul AmpliFi Alien care primește suport pentru HomeKit, ceea ce înseamnă că acesta poate fi controlat prin aplicația Home, dar și cu ajutorul lui Siri.

Ubiquiti AmpliFi Alien Router Wifi 6

Prin acest update, diverse accesorii instalate în aplicația Home pot fi controlate mult mai ușor de acasă sau de la distanță. În acest moment doar Ubiquiti, Linksys și Eero oferă suport pentru HomeKit pentru routerele lor. Eu dețin un AmpliFi HD, versiunea de dinaintea lui Alien, dar aceasta nu este compatibilă HomeKit și va rămâne la versiunea 3.6.3.

Pentru a beneficia de această opțiune trebuie să faceți actualizare la firmware 3.7.0, apoi la aplicația AmpliFi WiFi din App Store la versiunea 1.16.0. Acceptați ca routerul să verifice și să controleze dispozitivele din Home Data.

Ubiquiti AmpliFi Alien primește suport pentru HomeKit

AmpliFi Alien a fost lansat în decembrie 2019, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai stabile routere pentru acasă. Vine cu Wifi 6, 8×8 MIMO, ecran tactil, propriul VPN și până la 120 de dispozitive conectate simultan.

Preț: 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu