După ce a omorât aplicația pentru macOS, Twitter se pare că investește totul în aplicația oficială pentru iOS și Android, tăind astfel accesul aplicațiilor terțe cum ar fi Tweetbot sau Twitterific la diverse funcții cum ar fi streaming sau notificări, însemnând că acestea vor deveni inutilizabile. Deșteaptă mișcare? Nu prea cred!

După scandalurile cu Facebook, văd o migrare foarte mare către Twitter, însă nu văd de ce și-ar bate joc de clienții vechi care s-au obișnuit cu un anumit produs, ecosistem să îl schimbe. Citeam comentariile de pe #BreakingMyTwitter și văd că foarte multă își exprimă dorința de a renunța la platformă dacă nu se vor găsi soluții de ambele părți.

twitter

Nu știu ce urmărește Twitter, însă un lucru este cert, Tweetbot de exemplu oprește tweeturile sponsorizate, nu se văd reclamele sau alte opțiuni care doar îngreunează aplicația. Din acest motiv nu folosesc aplicația oficială. Am tot încercat în câteva rânduri dar nu mă pot obișnui, și nu funcționează simplu ca Tweetbot.

After June 19th, 2018, “streaming services” at Twitter will be removed. This means two things for third-party apps:

Push notifications will no longer arrive
Timelines won’t refresh automatically
If you use an app like Talon, Tweetbot, Tweetings, or Twitterrific, there is no way for its developer to fix these issues.

We are incredibly eager to update our apps. However, despite many requests for clarification and guidance, Twitter has not provided a way for us to recreate the lost functionality.

–developers

Cum putem ajuta?

As third-party developers, our hands are tied. However, you can help by letting Twitter know how you feel:

Tu ai renunța la Twitter dacă în acest moment folosești o aplicație terță și aceasta nu ar mai funcționa?


update: twitter raspunde


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco