Dacă sunteți utilizatori de iPhone și folosiți aplicația Twitter, vă recomand să o actualizați la versiunea 9.66 pentru a beneficia de opțiunea AirPlay atunci când vă uitați la videoclipuri și doriți să le vedeți pe un ecran mare (MacBook, Apple TV, Televizor, iPad).

Twitter introduce opțiunea AirPlay în aplicația sa

După ce Twitter a fost cumpărat de Elon Musk acesta susținea tare că această rețeauă va fi singura care o să promoveze #freespeach, însă se pare că nu a reușit după ce Thierry Breton șeful Comisiei Europene Digitale a tras un semnal de alarmă atunci când Elon a retras aplicația din programul de reglementare și moderare a conținutului în Uniunea Europeană. Amenințat probabil cu procese, Elon s-a răzgândit și va introduce moderarea conținutului, ceea ce înseamnă că nu va mai fi nici un #freespeach.

Au existat multe schimbări în ultimele 6 luni de zile, de la bifă albastră cu plată, la buton de editare, videoclipuri mai lungi până la restricționarea API-urilor către aplicații terțe inclusiv obligarea utilizatorilor să se înregistre în platformă pentru a putea vedea postările.

Voi folosiți Twitter?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu