WTF of the day! Mark lucrează la o boxă Facebook inteligentă și cu display de 15” ca să fie treaba treabă. Pe sfârșitul anului compania Facebook va lansa propria boxă inteligentă cu display, normal, având interacțiune cu rețeaua de socializare. Ce mânci, ce caci, ce asculți …

Recent Snapchat, a început să câștige teren în fața celor de la Facebook, care au suferit la sfârșitul acestui an prima scădere a numărului activ de utilizatori. Dacă Apple făcut pasul către industri muzicală și vrea să depășească Spotify cu ajutorul lui HomePod și Apple Music, Facebook vrea să intre și el piața muzicii cu a sa boxă dar și un nou sistem de ascultare activă a utilizatorilor săi.

Tu ai avea curaj, după atâtea scandaluri în care microfonul sau camera erau active, să îți cumperi o boxă făcută integral de Facebook și să o ții în casa ta?

Răspunsul meu este, NU!

boxă facebook
Photo by William Iven on Unsplash

În acest moment vreau să reduc pe cât posibil interacțiunea cu Facebook, iar în viitorul apropiat ba chiar să îl utilizez din ce în ce mai rar. Foarte mulți, renunță la facebook, l-am văzut recent pe Jim Carrey, care și-a vândut acțiunile și urmează să își închidă contul.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu