TrueCaller este cea mai populară aplicație care poate detecta și bloca apelurile de tip spam, iar de acum poate înregistra convorbirile pe iOS și Android.

TrueCaller poate înregistra de acum convorbirile pe iOS și Android

Zilele trecute cei de la TrueCaller au lansat un update major prin care introduc Asistentul AI cu ajutorul căruia poți prelua automat un apel sau poți înregistra convorbirile primite sau efectuate.

Informațiile se vor salva pe iPhone, ulterior pot fi transferate pe iCloud unde o să putem edita, copia, șterge sau redenumi fiecare înregistrare. Pentru Android acestea se vor salva direct pe Google Drive. Automat fiecare înregistrare va avea un jurnal text cu toată convorbirea datorită unui nou model de transcriere numit Large Language Model.

Din păcate există două impedimente pentru cei care vor să își înregistreze convorbirile:

  1. Opțiunea este disponibilă momentan doar în US urmând să fie lansată global în următoarele luni
  2. Trebuie să plătiți o subscripție Premium pentru a avea acces la înregistrarea convorbirilor

Sunt curios cum se vor descurca cu GDPR în Europa.

Aplicațiile sunt gratuite și conțin planuri tarifare pe săptămână, lună sau anuale. Aplicația TrueCaller poate fi descărcată din App Store sau din Play Store.

Sunt curios dacă o folosește cineva. Eu am folosit-o acum mulți ani când era la început și mi-a stricat agenda, am dezinstalat-o și am zis că nu o voi instala niciodată.

Sursă: finance.yahoo.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu