Zilele trecute pe mai multe grupuri de Facebook am văzut că se discuta despre testul de guvid19 făcut în mediul privat pentru a putea merge în concediu în Grecia sau alte țări.

Test covid19 la Urgențe
Teste făcute la UPU – Sp. Louis Țurcanu

Prețurile pentru un astfel de test, variază de la 285 lei la 350 lei în funcție de clinica unde se face. Testul este pentru o persoană, iar dacă sunteți o familie trebuie să vă testați toți. Pentru 3 persoane (soț, soție și copil) dai ca prostul 1050 lei să îți faci testul, dai bani pe motorină, pe cazare și ajungi să plătești pentru o vacanță mai mult cu 10-20% față de anul trecut doar ca să te expui unor posibile probleme?

Mi se pare că antenele 5G, echipamentele spionaj ale celor de la Huawei și teoria radiațiilor sunt pistoale cu apă pe lângă cei care vor să meargă în concediu prin țări străine.

Zeci de cazuri confirmate la vama din Grecia, Austria bagă românii în carantină, Ungaria bagă și ei românii în carantină, Serbia e închisă, Bulgaria nu mai are mult până când bagă și ea românii în carantină, deci unde mergeți?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu