De Paște am fost nevoit să caut Transformers Rise of the Dark Spark pentru PS4, iar cel mai la îndemână magazin era Altex în Iulius Mall. Cu o zi înainte mai aveau 5 bucăți pe stoc, când m-am dus a doua zi nu mai aveau nici una.

Transformers PS4

Au verificat toate stocurile din Timișoara și nimic, iar eu i-am promis la pitic că îl cumpăr. Online nici o șansă, stoc epuizat sau lipsă stoc. Am sunat la orice magazin online care îl avea listat, nimeni nimic.

Așa că l-am găsit pe net la cineva din Galați care îl vindea sigilat, doar că nu îl trimitea prin curier. Îi mulțumesc pe această cale că a fost deschis să îi plătesc transportul + un preț mai mare pe el doar ca să mi-l trimită. Am sunat eu la Fan Curier, am făcut comandă cu ridicare de la el de acasă și livrare către mine.

Desigur, cd-ul a ajuns după Paște astfel a trebuit să îi i-au alt joc lui David ca să uite de acesta câteva zile. Banuiesc că te întrebi de ce nu l-am luat online de pe PS Store, nu? Nu îl aveau, că îl cumpăram în secunda doi.

Acum 1 săptămână am fost la o zi de naștere și acolo s-au jucat pe Play Station, ghiciți ce? Spider Man. Când am plecat de acolo, tata vreau spiderman să trag cu pânză.

Pe PS Store e 180 lei momentan. Pe eMAG avem doar consolă PS Spiderman cu joc cadou. Mai așteptăm…


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu