Transformers Rise of the Dark Spark PS4

by on Sep 21, 2019, 23:07
1 86

De Paște am fost nevoit să caut Transformers Rise of the Dark Spark pentru PS4, iar cel mai la îndemână magazin era Altex în Iulius Mall. Cu o zi înainte mai aveau 5 bucăți pe stoc, când m-am dus a doua zi nu mai aveau nici una.

Transformers PS4

Au verificat toate stocurile din Timișoara și nimic, iar eu i-am promis la pitic că îl cumpăr. Online nici o șansă, stoc epuizat sau lipsă stoc. Am sunat la orice magazin online care îl avea listat, nimeni nimic.

Așa că l-am găsit pe net la cineva din Galați care îl vindea sigilat, doar că nu îl trimitea prin curier. Îi mulțumesc pe această cale că a fost deschis să îi plătesc transportul + un preț mai mare pe el doar ca să mi-l trimită. Am sunat eu la Fan Curier, am făcut comandă cu ridicare de la el de acasă și livrare către mine.

Desigur, cd-ul a ajuns după Paște astfel a trebuit să îi i-au alt joc lui David ca să uite de acesta câteva zile. Banuiesc că te întrebi de ce nu l-am luat online de pe PS Store, nu? Nu îl aveau, că îl cumpăram în secunda doi.

Acum 1 săptămână am fost la o zi de naștere și acolo s-au jucat pe Play Station, ghiciți ce? Spider Man. Când am plecat de acolo, tata vreau spiderman să trag cu pânză.

Pe PS Store e 180 lei momentan. Pe eMAG avem doar consolă PS Spiderman cu joc cadou. Mai așteptăm…

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!