Acesta este un bun exemplu l-a ceea ce vreau să vă spun în acest articol.  E ușor să căutăm scuze la orice, în orice situație fără să gândim înainte. Vrem o țară ca afară dar nu dăm doi bani pe ea, vrem curățenie dar noi aruncăm chiștoace și gunoi pe jos, vrem să facem totul online, dar avem obosiți care ne cer hârtii peste hârtii, iar exemplele pot continua.

Un vitezoman a fost prins cu aparatul radar din boscheți, supărat fiind dar și olimpic la fizică cuantică, le trimite celor de la MAI un mesaj pe facebook.

căutăm scuze

Răspunsul este unul foarte simplu, radarul înregistrează o viteză suficient de mare cât să te lase fără permis câteva luni și să îți dea o amendă mare astfel data viitoare să nu mai apeși pedala de accelerație!

Duma cu mă grăbeam nu mai ține, cu toții ne grăbim, iar ca să ajungi la timp, pleacă cu 30 minute mai repede ca să nu te mai grăbești. S-a tot discutat de o schimbare a legislației rutiere privind amenzile conducătorilor auto care nu sunt plătite în 30 de zile să primească somație de la ANAF și să aibă poprire pe conturi.

Doar așa îi poți opri pe fraieri, îi arzi la buzunar!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu