Conform unui raport a celor de la Piper Sandler 9 din 10 utilizatori folosesc un iPhone și doar 1 din 10 folosește un telefon cu Android.

Datele au fost adunate într-un raport desfășurat bi-anual pentru 7000 de tineri din 47 de state având o medie de peste 16 ani. Într-un alt raport pentru 2020 în US aflăm că din 2 telefoane cumpărate în US, unul a fost iPhone.

iPhone 12 cel mai bine vândut telefon cu 5G

De aici probabil și procentul foarte mare de telefoane care folosesc ultima versiune de soft iOS 14. Un alt aspect este legat de Apple Pay care deține supremația printre tineri atunci când vorbim de o modalitate de plată aceștia plătesc în siguranță folosind un iPhone sau un Apple Watch.

Mai ales între tineri există obiceiul ca atunci când cineva are un produs toți să aibă același produs, așa este și cazul iPhone. Nu te poți duce cu un telefon Android printre prietenii tăi care au iPhone.

iPhone 12 Pro Max cel mai bun telefon Apple

Așa s-a întâmplat și cu David și prietenii lui de afară, pe lângă iPhone i-am cumpărat și un Xiaomi Redmi Note 9 Pro ca să aibe Android și să se joace aceleași jocuri.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu