Timișoara va avea primul tramvai reabilitat

by on Apr 16, 2014, 22:27
2 657

Reabilitate? Da, e mai simplu să refaci un tramvai deja existent, să iei părțile bune (care au mai rămas) să le consolidezi și să îl refaci într-unul nou, modern. Da știu costurile vor fi cu cel puțin 50% mai mici decât achiziția unui tramvai nou.

Timișoara deja e învechită în ceea ce privește transportul în comun cu tramvaiul, dar să sperăm că această colaborare cu Electroputere și Vagoane Arad ne vor aduce o schimbare în bine.

Timișoara va avea, până la finele anului, primul tramvai reabilitat, cea care a câştigat licitaţia începută în toamna anului trecut fiind asocierea Electroputere VFU Paşcani – Astra Vagoane Călători Arad. (sursă)

Tramvai Timisoara

Sper că acestea să se realizeze și să nu se întâmple ca și firobuzul electric pe care l-am testat și de care nu am mai auzit nimic. S-a dus.

2 COMMENTS

  1. La mine in oras se investeste in infrastructura. Ar fi ok o asemenea chestie si pentru noi, mai ales ca nu exista bani la buget pentru tramvaie noi…
  2. @Yamasha asta trebuia facut si la noi. Infrastructura si apoi tramvaie. Dar stii ca lucrurile merg exact invers la noi, iti iei Ferrari si dupaia asfaltezi drumul.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!