Atunci când nu se face ceva dăm vina pe oricine și orice, pentru că noi nu știm să ne asumăm vina sau să recunoaștem când greșim. De 4 ani de zile Timișoara nu are contract cu o firmă de dezinsecție, pentru că au fost contestați la o licitație și dați în judecată.

Șpaga cuvenită probabil nu a ajuns unde trebuie sau făceau partea din vechea gardă a fostului primar, iar domnul Lae vrea să transforme Timișoara în 2021 într-o capitală culturală europeană fără parcări, cu un trafic sufocat, cu căpușe cu transport în comun fără aer condiționat și multe altele.

Acum 10 ani în Timișoara se stropea cu avionul pentru muște și țânțari, puteai sta cu geamul deschis seara că nu erau. La sol veneau cu tunuri cu soluție și dădeau pe toate zonele verzi. În schimb în Ghiroda, pe vremea vechiului edil nu se dădea cu avionul sau la sol pentru că primarul avea albine care trebuiau protejate suferea toată comuna.

Anul trecut în Ghiroda s-a dat și cu avionul și la sol, iar țânțarii și căpușele au fost inexistente. Înainte de a se da, un vecin a fost mușcat de căpușă în curte și a trebuit ca fiecare bloc să dăm noi separat ca să putem sta în liniște în curtea blocului. S-a dat atât la case cât și la blocuri, acum vom face la fel.

Cine știe când primăriile astea care mâncă banii publici pe tot câcatul dar nu au bani/contracte pentru lucrurile importante.

Ca să vedeți, toate geamurile primăriei Timișoara au fost umplute cu mușcate de vreo 25.000 euro. Din păcate parcurile din Timișoara sunt lăsate de izbeliște, iar acum este sezonul căpușelor care au mușcat zeci de persoane care s-au prezentat la spital. Din păcate mama unei fetițe, a ajuns în Germania pentru tratament, fiind mușcată de o căpușă la grădina zoologică, iar medicii i-au spus că netratată poate face boala lyme.

Aveți grijă pe unde călcați, nu vă duceți copilul în zone cu iarbă mară, de preferat tăiată, însă nici aici nu este 100% sigură. Dacă ați fost mușcat de căpușă, mergeți direct la SPITAL în urgențe, nu încercați voi să o scoateți, se poate infecta.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu