TikTok a introdus o nouă opțiune care permite utilizatorilor să creeze și să partajeze videoclipuri în format landscape. Această nouă opțiune este văzută de mulți ca o încercare a Tiktok de a concura cu YouTube.

TikTok

Clipurile video în format landscape oferă o imagine mai largă și o experiență mai captivantă pentru utilizatori. Ele sunt mai potrivite pentru anumite tipuri de conținut, cum ar fi vloguri, videoclipuri de călătorie și videoclipuri muzicale.

TikTok a testat anterior videoclipurile landscape în unele regiuni, dar abia recent le-a făcut disponibile pe scară largă. Caracteristica este disponibilă acum pentru toți utilizatorii din întreaga lume. Introducerea videoclipurilor landscape este o evoluție importantă pentru Tiktok. Ea arată că compania este hotărâtă să se extindă dincolo de formatul vertical, care a fost până acum marca sa de identitate.

Deși YouTube rămâne liderul de piață în ceea ce privește consumul de videoclipuri, Tiktok câștigă rapid teren, iar într-un viitor nu foarte îndepărtat vom asista la niște schimbări în topul preferințelor utilizatorilor.

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu