TikTok a anunțat astăzi că va începe să suporte Passkeys pe dispozitivele iOS. Passkeys sunt o nouă modalitate de a vă conecta la site-uri web și aplicații, care este mai sigură și mai ușoară decât parolele tradiționale.

TikTok anunță suportul pentru Passkeys pe dispozitivele iOS

Passkeys sunt generate de dispozitivul dvs. și sunt stocate în iCloud Keychain. Când vă conectați la un site web sau o aplicație care acceptă Passkeys, nu va trebui să introduceți o parolă. În schimb, dispozitivul dvs. va utiliza Passkey pentru a vă conecta automat. Acestea sunt mai sigure decât parolele tradiționale, deoarece nu sunt stocate pe niciun site web sau aplicație. Acest lucru înseamnă că nu pot fi furate dacă un site web sau o aplicație este piratată.

Passkeys sunt, de asemenea, mai ușoare de utilizat decât parolele tradiționale pentru că nu trebuie să vă mai amintiți parolele setate, deoarece dispozitivul dvs. le va introduce automat în câmpurile dedicate.

TikTok este prima aplicație majoră de socializare care acceptă Passkeys. Se așteaptă ca și alte aplicații să înceapă să accepte Passkeys în viitorul apropiat.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării Passkeys:

  • Sunt mai sigure decât parolele tradiționale.
  • Sunt mai ușoare de utilizat decât parolele tradiționale.
  • Sunt acceptate de o varietate de site-uri web și aplicații.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități mai sigure și mai ușoare de a vă conecta la site-uri web și aplicații, vă recomandăm să utilizați Passkeys.

Sursă: iclarified.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu