the new ipad

Conferința de presă anunțată de Apple pentru data de 27 martie 2018, adică astăzi, nu a fost transmisă live, având doar mici poze din interior în urma prezentării. A fost prezentat The New iPad cu suport pentru Apple Pencil, Touch ID, cameră Facetime HD și chip A10.

În ultimii ani, Apple a dezvoltat diverse ramuri, kit-uri astfel acum poate să realizeze proiecte separate dar înglobate în iOS pentru toți cei care doresc diversitate. Fie că vorbim de AR, sănătate, educație, le putem avea datorită noilor API oferite de Apple. Acum se pune accent pe educație prin ClassKit.

Dezvoltatorii pot construit aplicații complete, pot utiliza ecosistemul Apple folosit la scară largă și pot crea diverse comunități special construite și dedicate tinerilor.

Noul iPad sau The New iPad aduce un nou suflu tabletelor, deși spuneam că tabletele iPad nu mai au nici un viitor, iată că Apple le construiește targetat pe cei mici ca să aibă public, ulterior aceștia vor deveni graficieni, cunosc ecosistemul și investesc în el. Perfect match!

Apple Pencil se achiziționează separat.

Din acest clip, la sfârșit văd un gest pentru iPad care era disponibil doar pentru TrackPad de pe MacBook. WOW! Felul cum este prezentat și copiii sunt geniali.

Prețul pentru acest nou iPad ar fi unul începând de la 329$, în România probabil vreo 350€ aprox. 1600 lei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu