Oferta săptămânii

Da, este disponibil pentru UPGRADE. Dacă ești unul din proștii care l-au achiziționat anul trecut, poți să o freci, trebuie să îl cumperi și costă tot 6$, iar dacă l-ai achiziționat anul acesta numai trebuie să îl cumperi îl primești automat ca și upgrade.

Pentru cei ce nu știu, TextExpander este o aplicație pentru OS X, cu ajutorul căreia poți utiliza scurtături care să te facă să fii mai productiv. Eu o folosesc foarte mult mai ales atunci când scriu în wordpress, diverse articole.

Odată cu lansarea iOS 8, putem instala și aplicația pentru iOS, iar cu ajutorul Sync-ului pe Dropbox putem folosi toate scurtăturile deja setate pe MacBook.

Se poate folosi în toate combinațiile posibile, astfel, dacă ai nevoie de semnătură, de web, de nume, date de contact, îți selectezi scurtătura, iar când o vei scrie, aplicația ți-o transformă în forma făcută de tine.

Mai jos sunt 2 dintre multele scurtături pe care le folosesc atunci când știu …

Ultima versiune, TextExpander 5 trebuie achiziționată, ceea ce ma și deranjat. Am revenit din nou la versiunea 4.3.6, este excelentă și pot sta fără ultimele actualizări ale aplicației. Dacă tot faci un soft și tot am plătit 6$ în ultimele 6 luni de ce câcat să îți mai plătesc încă o dată?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu