Testele de performanță ale Galaxy S9 sunt sub iPhone 7, iPhone 8 și iPhone X

by on Mar 1, 2018, 16:24
4 48

Lansat zilele trecute la #MWC2018 și testat de marii vlogger world-wide, ultimul flagship Galaxy S9 nu poate să întreacă chipul A10 și A11 din terminalele iPhone 7 lansate acum 2 ani sau iPhone 8 și iPhone X lansate acum în toamnă. Testele de performanță ale Galaxy S9 le găsiți mai jos în articol.

Telefonul se poate precomanda la Orange sau eMAG, mai ales că astăzi s-a aflat dintr-o sursă locală din China, că precomenzile pentru ultimul flagship sunt sub așteptări.

Galaxy S9 și S9 Plus sunt propulsate de un Exynos 9810 care, poate duce AR, mai ales că prezentarea lor s-a bazat pe bagde-urile care dacă erau întoarse puteau vedea folosind camera unui telefon, noul terminal al celor de la Samsung. Bixby, folosind camera tot pentru AR poate aduce suport live de traducere și atât.

Iată testele.

Aceste detalii au fost scrise de către Andrei Frumușanu pe blogul său, acesta participând la evenimentul de prezentare din Barcelona, unde avea la el un terminal Galaxy S9 pe care la utilizat pentru aceste teste. Răspunsul coreenilor a fost că (desigur, ceva nu e bun):

One of the Samsung spokesmen confirmed to me that the demo unit were running special firmware for MWC and that they might not be optimized. I’m having a bit of a hard time believing they would so drastically limit the performance of the device for the show demo units and less so that they would mess around with the scheduler settings.

4 COMMENTS

  1. Asta e clar! Oricum in fiecare generatie chipseturile Apple au fost mai rapide decat cele de la Samsung/Qualcomm, chiar daca nu cu mult. Dar aici e un aspect interesant: diferentele astea se vad mai bine in testele single core. In cele multi core diferentele sunt mai mici, iar aplicatiile in care chiar ai nevoie de putere de calcul oricum stiu sa foloseasca mai multe nuclee ale procesorului. De aia in viata reala plusul ala de performanta de pe iPhone nu se vede.

    Eu am un telefon cu Snapdragon 810, un chip care in teste pare din epoca de piatra pe langa astea din articol. Cu toate astea, telefonul se misca foarte bine!

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!