Atât Daniel-san cât și Teodosie-san au cerut în mod „excepțional” guvernului, lui Orban și lui Ciocanis să le permită tuturor credincioșilor să meargă la peștera Sfântului Andrei.

Photo: constantadeazi.ro

Bine, de fiecare dată este excepțional pentru că nu mai au bani de un merțan nou sau de niște cărămizi cu aur și apelează tot la proști.

Dacă mi-ar fi cerut mie voie Teodosie i-aș fi răspuns că DA, nu le dau voie la credinciosi, iar toți cei care vor merge acolo vor fi amendați cu suma maximă permisă de lege. E simplu, fără bătăi de cap, niște jandarmi și poliție la fața locului, cum vin, cum identificați și amendați.

Cu plăcere domnule Vela.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Ba, da ce tari sunteti voi … si cum mai gasiti voi solutii de astea la toate, cand vine vorba de biserica si traditii! Pffff … Stalin ar fi mandru de voi! Впереди товарищи!

  • Nu are nici o treaba Stalin. Sunt niste reguli si restrictii impuse, sa le respecte ca nu au doua perechi de oo.

  • Serios? Da’ la mall e mai ok sa inteleg? Da’ pe la supermarketuri? Da’ prin transportul in(ghesuit) comun? Mai Ionica mai, esti un baiat ok, dar probabil ca trebuie sa te maturizezi putin si sa renunti, daca se poate, la anume obsesii legate de lucruri pe care le intelegi, mai mult, sau mai putin, sau pur si simplu le’ai cules de pe diverse tranduri. 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu