In sfarsit sistemul capusa de a lua bani de la cetateni va fi „desfiintat”. De ce in ghilimele, se pare ca banii nu se duceau unde trebuie asa ca nea’ Robu o sa il inchida si o sa redirectioneze el banii de pe tichetele de parcare platite degeaba. Asta cel mai probabil se va intampla de la anul, adica 2013, cand se vor intra in vigoare „noile” abonamente.

Nu beneficiezi de un loc de parcare, trebuie sa cauti de iti sar capacele, nu ai siguranta ca masina ta e ok (DA MI-AM GASIT MASINA LOVITA IN PARCARE, de un bou care nici macar nu a avut buna vointa de a lasa un bilet, ba prostule eu te-am lovit hai sa discutam). Pentru ce sa platim?

[box]âă€ăœAm hotarat absorbtia societatii ADP in Societatea de Drumuri Municipale. Cu aceasta ocazie, vom reforma sistemul de parcari cu taxa, inlaturand Telpark si punand in locul lui un sistem mai in interesul cetatenilor. Sunt in pregatire materialele juridice necesare acestui act de absorbtie, iar pe ordinea de zi a Consiliului Local din 18 decembrie va fi inclusiv acest subiect. Nu vor fi concedieri, se va prelua tot ce exista la ADP, functiile de conducere vor fi declarate toate vacante in noua societate si se vor organiza concursuri.

La ADP a fost in permanenta o proasta gestiune a domeniului public. S-au incasat venituri mult sub nivelul in ce se poate incasa. Noul sistem va fi gandit, vom face si o consultare, vom avea grija sa introducem un sistem care sa fie comod, gratuit nu se poate. Banii incasati din parcari nu trebuie folositi sa intretina structuri parazitare ci pentru a imbunatati situatia orasuluiâă€ă[/box]

Sursa: Stirileprotv


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu