Datorita noului chip A11 Bionic terminalele iPhone X si 8 pot suporta Realitatea Augmentata sau AR prescurtat. Puterea de procesare trebuie sa fie una mare, nu mica asa cum se regaseste pe majoritatea terminalelor cu Android.

In testele benchmark efectuate recent, dupa evenimentul de prezentare a noilor produse, au aratat puterea lui iPhone X care poate intrece ultimul MacBook lansat de Apple. Fata de Galaxy S8, iPhone X are o putere de procesare aproape dubla, desi are specificatii mai slabe.

Realitatea Augmentata ne ajuta sa vedem lucruri reale dar virtuale, direct pe ecranul telefonului. Recent, mai dupa lansarea lui iOS 11 am dat peste aplicatia celor de la Ikea, cu ajutorul careia prin Realitatea Augmentata puteai sa iti achizionezi mobila folosind diverse modele de produse, culori, aranjari in camera, etc. direct in aplicatie, iar facand acest lucru putem salva produsul si putem comanda asa cum vrem noi.

Acesta a fost doar un exemplu, cu siguranta aceasta usa a fost deschisa de Apple acum, la fel cum au deschis-o si cu primul iPhone.

Din pacate terminalele cu sistem Android chiar daca au specificatii foarte bune nu le pot folosi la capacitatea lor, din cauza sistemului greoi de operare produs de Google. Deja au trecut 10 ani, iar Google a ales sa faca aceleasi greseli ca si in trecut, adica sa construiasca totul pe acelasi sistem prost. In urmatorii ani, maxim 2 as spune eu, veti putea experimenta si pe Android, Realitatea Augmentata.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu