Din 15 iunie 2017 tarifele de roaming vor fi eliminate pentru toate țările din UE, astfel toți cei care utilizează aceste servcii de date și vote le vor avea gratuite. Este posibil ca aceste mici tarife, ulterior să apară în abonamentele deja existente ca un fel de taxă, însă așteptăm să vedem ce le debitează mintea furnizorilor de  astfel de servicii.

Acest lucru trebuia să se întâmple de foarte mult timp, dar au tras mâța de coadă până acum. La fel cum ar trebui să existe un parteneriat între toate companiile de exemplu din românia, ca o antenă să conțină toate echipamentele tuturor furnizorilor. Adică pe o antenă orange să existe și vodafone și digi și vice versa.

tarifele de roaming

Clienții ar trebui să se poată separa de fiecare prin ofertele sau pachetele de servicii obținute de la fiecare, unde semnalul să fie unul constant 3G și 4G după caz.

Nu vreau să ne lăudăm că avem 4G comercial în zonele din centrul fiecărui oraș mare, ci hai să ne lăudăm că avem acoperire 3G 99% din românia, semnalul nu se întrerupe, nu ai convorbiri robotizate, abia apoi implementăm și 4G la 99%, iar între timp punem bazele conexiunilor 5G care vor veni în câțiva ani.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu