Nu există dată, încă de la iOS 4.0 să nu văd țărani care se laudă chiar la lansare că ei și-au instalat ultima versiune de soft, iar după o zi sunt nemulțumiți că eu știu că ce nu are că ba nu merge că ba e mai prost că ba nu ține bateria, ș.a.

Iată că a venit și rândul țăranilor domnești că doar așa îi pot numi, să se plângă de noul sistem iOS 8 la câteva zile de la lansarea lui în oficială și să vrea să treacă la iOS 7.

Îmi doresc ca Apple să fi început încă de acum să nu vă mai dea posibilitatea de a face downgrade la iOS 7 , așa că tu țărane, să te văd atunci. Sunt atât de multe chestii schimbate față de iOS 7 plus că tot ceea ce se va lansa de acum încolo nu va avea suport pentru versiuni anterioare.

iOS 7 downgrade

Vrei conectivitate cu Yosemite? Vrei Family Sharing? Vrei iCloud drive? Vrei HealtKit? Știu că vrei, atunci fă update că nu o să îți pară rău.

Chiar în noaptea lansării i-am făcut update pe iPhone 4S și pot să spun că merge decent, la fel cum o făcea și iOS 7. iPhone 4 sare din schema de update.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu