În februarie am făcut trecerea la noua temă a blogului, motiv pentru care am tot meșterit la ea în ultimele luni, iar de astăzi putem folosi meniul cu imagini și linkuri afiliate către magazinele online pentru a susține acest blog folosind meniul temei pentru mobil.

Susține acest blog folosind imaginile cu linkuri afiliate din meniul temei pentru mobil

Am ales doar 6 magazine online mari, pe care le consider importante în mediul online. Lista poate continua pentru că mai există loc în spațiul meniului de mobil.

Inițial am vrut să fac o șmecherie de CSS, atunci când site-ul este accesat de pe mobil. Pardea de sidebar nu se afișează pe dispozitivele cu ecran mai mic de 767px și am vrut să modific un CSS ca să afișez din tot sidebar-ul doar elementul cu „Reduceri” pentru magazine unde sunt puse linkuri de afiliere în cazul în care cineva vrea să cumpere prin aceste linkuri produse de la magazinele respective. Altex nu are link de afiliere pentru că serviciul lor de afiliere propriu a fost închis, iar în acest moment ei nu se află nici în Profitshare, nici în 2Performant.

Florian Soare și-a pierdut din timp și mi-a oferit o soluție pe care am salvat-o, iar pe viitor am să o analizez să văd cum aș putea să o implementez. Și restul prietenilor mei de pe Twitter s-au oferit să mă ajute și mi-au trimis indicii și variante, iar pe această cale le mulțumesc!

Și acum vă întreb pe voi, ce magazine online ați vrea să vedeți în listă?


Mai jos o să găsiți două linkuri pentru Google News și Feedly în caz că vreți să vă abonați. 👇


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu