Daca ai interactionat cu cei de la Profitshare vei sti ca au un suport de mizerie! De ce zic asta? Hai sa va explic.

Acum 2 luni de zile am trimis un request ca exista un comision din luna mai in pending. Comisioanele de regula, in maxim 15 zile se accepta/anuleaza. Trimit requestul, iar dupa cateva zile primesc mail ca trebuie sa anunt advertiserul nu pe ei. Dau mesaj la eMAG, dupa 2 saptamani nimic. Revin la profitshare si imi zic ca ii trimit si ei un mail. Ati ghicit nu? Au trecut 2 luni si nu am nici un raspuns, iar comisionul e tot in asteptare.

O alta problema, este neinregistrarea comisioanelor provenite de pe platforma iOS si aici ma refer la iPhone sau iPad. Se achizitioneaza un sistem desktop folosind linkul afiliat, se deschide in aplicatia eMAG si se finalizeaza comanda. Surpriza, nici un comision. Reclam acest lucru printr-un tichet, le explic modalitatea, le trimit linkul de pe care s-a facut achizitia, toate datele ca sa poata face tracking. NICI O SOLUTIONARE!

Dupa 1 saptamana, aceeasi persoana achizitioneaza un alt produs de o valoare mult mai mare. Surpriza, nici acesta nu s-a inregistrat. Trimit alt ticket, le demonstrez ca exista comanda si click pe linkul afiliat si nimic.

Raspunsul lor a fost ca se investigheaza si o sa dureze ceva. A trecut mai bine de 1 luna si nici un raspuns. Zilele trecute am dat reply unde cer informartii actualizate despre cele 3 probleme. Nimic!

Le trimit o sesizare ca in sistemul profitshare butonul de copiaza link pentru o anumita campanie nu functioneaza pe macOS. Raspunsul a fost, se investigheaza, multumim. Si asa a ramas, nici acum nu functioneaza.

Suportul Profitshare, o mizerie!

Cum se putea rezolva?

Foarte simplu.

  • Sunat, verificat comision X, accept sau anulare.
  • Verificat tracking comanda X, exista click, exista comanda, alocare manuala de comision.
  • Verificat tracking comanda Y, aplicatie, iOS, exista click, exista comanda, alocare manual comision.
  • Dupa toate astea se verifica sistemul acela performant de inregistrare comisioane.

Nu e graba, vine Black Friday si majoritatea comisioanelor nu se vor inregistra, insa retailerii se vor bucura ca au avut mega vanzarii de pe spatele fraierilor! Nu poate fi toata lumea fericita, nu?

Ah, mai am o singura chestie care ma apasa, aplicatia pentru iOS e tot o mizerie comparativ cu cea de Android, dar nu este o problema asta pentru voi, timpul trece, banul merge si comisioanele vin.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu