Pentru că adaptorul de la monitorul Dell stătea pe birou și încărcătorul de la MacBook era tot pe jos aveam nevoie de un suport pentru cabluri compatibil cu biroul Skarsta. După ce am căutat pe net, am găsit la IKEA un tub orizontal gri pe care l-am și comandat la pachet cu un prelungitor cu 6 prize de la Koppla.

Produsele au ajuns de rapid, comandate sâmbata, iar luni le-am ridicat de la punctul de colectare din spate de la Euro, în Timișoara. Au venit înfoliate în plasă cu bule și m-am chinuit puțin să o desfac. Noroc cu Katy:

Mai jos vă las clipul pentru unboxing atât pentru suportul de cabluri cât și pentru prelungitorul cu 6 prize.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Montaj

Partea de montare este destul de ușoară, aveți nevoie de un marker ca să puteți colora locația unde vor intra holșuruburile. În cutie aveți și 4 dibluri de plastic pe lângă cele 4 holșuruburi, însă aveți nevoie de ele doar dacă blatul este mai gros pentru că trebuie să dați gaură cu burghiul în blat.

În ultima poză puteți vedea că a rămas doar 1 singur cablu cel de la prelungitor, în rest toate sunt pe suportul Signum. La început am fost sceptic că arată urât, că nu poate să cuprindă toate cabluri, dar după ce l-am montat ieri, mi-am dat seama că e chiar practic și ușor de montat.

Trebuie să marcați locurile unde vin prinse picioarele suportului, montați picioarele folosind o șurubelniță în cruce și apoi puneți suportul folosind cele două șuruburi pe care le desfaceți din cele 2 picioare.

Aici o să mai ajungă și un alt prelungitor cu prize pentru China unde voi monta Xiaomi Gateway 3.

Preț


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu