Dupa cum stiti un nou scandal a inceput pe sfarsitul anului trecut, in care, la expirarea licentelor celor de la Dolce conform carora se transmiteau toate canalele celor de la Pro TV SA, ce s-au gandit ei, hop top, marim preturile, fraierii dau banu’ si daca nu vor le bagam pe gat voyo.ro (bineinteles celor care o suporta si le place, o adora, eu personal am doar 3 cuvinte, JET).

Astazi 03.01.2013 este data in care cei de la Dolce ar trebui sa intrerupa transmisia canalelor celor de la Pro TV. Ma duc imediat sa verific la Ghita pe Dolce daca mai functioneaza:)

Aici vine si vestea buna, canalele Pro TV-iene vor putea fi inca urmarite pe platforma IPTV sau CATV de la Romtelecom. Deci puteti alege.

Sunt curios ce se va intampla pe viitor, cand vor expira licentele si celor de la UPC, RCS&RDS si alte firme de cablu.

Daca vreti sa stiti ce canale noi vor aparea in grila digitala si cea HD, dati click pe poza de la inceput, normal nu?

Sursa: boio.ro

UPDATE: Chiar s-au tinut de cuvant. De la ora 0:00 Romtelecom nu mai emite canalele celor de la Pro TV SA. Va atasez o poza facuta acum cateva minute pe Pro TV HD.

UPDATE: Chiar s-au tinut de cuvant. De la ora 0:00 Romtelecom nu mai emite canalele celor de la Pro TV SA. Va atasez o poza facuta acum cateva minute pe Pro TV HD.

Pe BBC Knowledge de azi dimineata plimba unul un Lamborghini :)))) deci e clar…!
Pe Ginx sunt doar review-uri pentru jocuri de PC.
Pe Comedy Central, Extra nu sunt traduse la fel si majoritatea celor de la BBC.

Sunt tare curios cum se va solutiona.

Si ca sa facem un mic sondaj pentru utilizatorii de servicii Dolce de la Romtelecom, va rog votati mai jos.

[poll id=”3″]

Conform discutiilor purtate intre Romtelecom si Pro TV Sa se pare ca sa ajuns la un acord astfel incat sa se reia difuzarea canalelor din nou pe platforma Dolce. Uhu


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Mama, mama! Ce televizor ai, Ghita!
  Personal, ca si abonat Romtelecom, ma bucur ca astia nu mai transmit ProTv & Co.
  Cu toate ca em am IPTV, deci nu am scapat chiar de tot.
  Pai, ce? Postul de televiziune la care prima stire a anului 2013 a fost cu morti, mai merita el sa fie vizionat?
  Citez: „JET” !!

  • Toata lumea a observat acest lucru. Acum trebuiau sa fie si ei primii cu ceva. Au inceput cu un scandal cu Romtelecom si apoi cu „mortii” asta e. Probabil Esca la 0:01 era la pupitru si ne spunea cum astia beti merg cu masiniile si joaca bowling cu oamenii, ca la Dan Diaconescu, senzational, incredibil, soc :)))))

  • Ai vazut Gaby daca le face Loredana reclama la abonamentele lor, probabil a fost in vizita pe la Romtelecom si s-au razgandit „foarte” repede aia 😀

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu