Doamna Olguța, împreună cu Ministrul de Finanțe, cu citire din programul de guvernare stabilit de Dragnea, vor dori să implementeze sistemul american de impozitare cu deducere anuală sau lunară.

Ce înseamnă asta? Puteți citi aici sau aici sau aici mai pe larg.

La fel cum zicea Olguța, vrea să scoată piața neagră din România, să fiscalizeze tot, și să îi facă pe români să ceară bon peste tot, tocmai pentru a își putea deduce cheltuielile pe care le-a făcut.

Doamnă dragă, hai să impozităm tot ce înseamnă BOR, tot ce înseamnă biserici, bani de pomeni, botez, nunți, înmormântări, etc și o să avem un surplus excelent la bugetul de stat.

Nu știu cum aceste „minți luminate” se trezesc peste noapte și vor să schimbe tot. Noi încă plătim impozitele la ghișeu stând la coadă cu bilet de ordine ca în evul mediu nu online, nu avem sistemul informatizat pus la punct, nu avem nimic, dar ne dorim să fim ca în america.

Poate îi mai salvează naționalizarea pensiei private, poate mai bagă niște bani la buget. Deci ce mai furăm?

deducere anuală

Bine, bine dar eu cum îmi deduc hârtia igienică, perdeaua și chiloții? Abia aștept să îmi strâng toate bonurile acasă iar la sfârșitul anului mă duc cu ele la ANAF! #fmv


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu