Deci […] pun aici punctele pentru ca e un mare oftat, pe zi ce trece devii tot mai “prost” cand vezi ce le trece prin minte celor de “sus” iti vine sa iti iei campii. Hai sa va enumar tampeniile de astazi, ca celelalte vi le-am spus… insa sunt sigur ca alte vor urma.

Stirile zilei:

1. Un primar dintr-o comuna Gorjeana, fiind suparat (asa la batranete) ca oamenii vin si ii baga “carne in frigider” s-a gandit sa isi puna un spor de injuraturi. Zis si facut. Pana acum a incasat peste 70.000 lei, prins de curtea de control el va trebui (daca este gasit vinovat sa nu uitam) sa ii restituie.

2. Unui tanar i-a fost sparta casa iar dintre toate dispozitivele Apple (Macbook, iPhone, iPad) pe care le detinea, i-a fost furat doar iPad-ul. A fost la indemana. Tipul, avea activat Find My iPhone, l-a localizat urgent, a scos pozele la imprimanta si a mers la politie. Ghici ce? Cei de la politie i-au spus ca aparatura folosita pentru localizare nu este omologata. Deci nu m-am putut ridica din pat de ras. Acesta este sistemul. Stii ce nu inteleg eu? Cum de pe Cristian l-a ajutat politia iar aia din Craiova nu pot? Adica politia, nsa sau orice alta entitate pot sa descopere dispozitivele furate, dar noi nu?

3. Institutul Cantacuzzino fabrica milioane de vaccinuri antigripale gripate. Vrei sa mori? VACCINEAZA-TE!

4. Se pare ca ruptura dintre Bianca si Victor s-a produs din cauza lui. Futea la altele. Hai ma serios?

5. O alta lege imbecila, tampita, cretina, va fi cea cu repartitoarele. Temperatura minima in casa 20˚, robinet blocat pe minim 2, factura peste 1000lei. #priceless Cum vreti voi ma cretinilor sa plateasca batranii care i-au pensie 500ron, iar 600 dau pe medicamente sa mai plateasca si cel putin 1000ron pe caldura voastra? Defapt cineva trebuie sa ii tina pe cei 600 de lingai din fruntea tarii.

Cimitir - iSay.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu