Nebunie mare, acum câteva săptămâni au apărut noile Stikeez de la Lidl doar că de data aceasta cu legume pentru cei mici. Să învățăm, zic!

Stikeez de la Lidl

Am fost cu David și Delia la Lidl în Badea Cârțan, abia am găsit un album de colecționare cu 10 lei și doar ce a început campania, am făcut cumpărături de câteva sute de lei cu produse normale și bio, iar David a primit multe stikeez.

Fericit nevoie mare, până am băgat produsele în portbagaj el a început să le bage în album. L-a umplut aproape de jumătate, bucuros am plecat către acasă să le arate și la prietenii lui. După câteva zile ne-am întors la Lidl, am făcut cumpărături iar tipul de la casă ne-a zis „îmi pare rău nu mai avem stickeez”. David, mai să plângă că nu primește legumele ca să le poată pune în album.

După alte câteva zile, Delia se duce în Lidl Dumbrăvița, cumpără produse, iar la casă același mesaj „ne pare rău nu mai avem stikeez”. Din păcate nici cele cu bani nu mai erau deci, Lidl a dat sfoară, a investit bani în campanii, marketing, publicitate, iar oamenii pleacă supărați din magazin, mai exact copiii sunt cei mai dezamăgiți, iar noi odată cu ei!

https://www.facebook.com/lidlromania/posts/1812870618762541

*Citiți comentariile din postarea de pe Facebook, apăsați pe icoana din colț dreapta.

Am fost sâmbătă, iar stocul cu legume Stikeez a fost refăcut.

Lidl, dacă promiteți ceva, țineți-vă de cuvând, cu cei mici nu e de joacă!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu