Intr-o discutie purtata la sediul Armatei intre reprezentatii celor doua entitati, Se pare ca s-a ajuns la o intelegere, iar FC Steaua Bucuresti va juca incontinuare in Ghencea, va Vea aceleasi culori ros-albastru si nu vor schimba sigla/emblema/logo

Mi se pare normal acest lucru motiv pentru care cei de la Armata nu aveau fondurile necesare de a investi in echipa si oricum Gigi nu o vindea.

Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul acelorași coordonate legale care au stat la baza acordurilor și contractelor anterioare;

– Până la publicarea motivării deciziei ÎCCJ și finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părți, în condițiile legii.

Întâlnirea s-a desfășurat într-un spirit de cooperare deschisă, ambele părți exprimându-și preocuparea pentru identificarea celor mai bune soluții de continuare a colaborării în condiții de deplină legalitate, transparență, respect reciproc și în sprijinul asigurării unui cadru coerent de desfășurare a activității sportive de înaltă performanță.

De asemenea, reprezentanții celor două entități au convenit ca informarea publicului cu privire la rezultatele acestei întâlniri să se realizeze prin intermediul prezentului comunicat comun de presă. (sursa)

FC STEAUA BUCURESTI

IMG_1326.PNG


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG