Două săptămâni, două stand-up comedy la activ. În prima fază, Delia a luat bilete la Anisia și Serghei pe data de 16 februarie 2018, ora 21:30, ca să mergem și să ne mai limpezim creierii. Am râs, mi-a plăcut și am zis mai mergem. Astfel, Vio, Sorin și Toma și-au anunțat apariția pe 22 februarie 2018, 21:00, checked!

Biletele le-am cumpărat de pe iabilet.ro, plătite cu cardul, iar la intrare am arătat doar codurile QR din aplicație, web sau primite pe mail, cum vrei tu. Trebuie să îți salvezi parola, nu o vei putea schimba.

Locația este Jardin Bistro & Lounge, peste drum de Biblioteca Politehnica Timișoara, fostul Pantheon, ca să vedeți de când nu am mai fost pe acolo. Jardin arată foarte bine în interior, cât și în exterior. La vară, puteți ieși pe terasă unde poți sta pe malul Begăi, la un pahar de prosecco, vin sau poți încerca o mâncare bună.

Anisia și Serghei

Să începem cu prețurile biletelor care sunt modice, 25 lei/persoană și am stat la o masă de 4, cu încă o pereche. Tineri, 30+, atmosferă foarte mișto, a meritat.

Serghei a deschis seara, în jur de ora 22, după vreo 30-40 minute de când am ajuns. A avut glumele la el, accent de moldovean, a trăit ceea ce spunea și ne-a făcut să râdem. Da, chiar am râs și mi-a plăcut!

Apoi s-a suit pe scenă, doamna Anisia, îmbrăcată într-o rochie roșie cu centură peste burtă. Primele 15-20 minute, au fost tragice, și-a dat și ea seama, apoi ușor-ușor am început să râdem.

Cât timp a fost Serghei, toți tăceau și ascultau, cât timp a dat dume Anisia, toți se foșneau, se ridicau, plecau, ieșeau la țigară, etc.

Per ansamblu, mi-a plăcut de amândoi și mi-au făcut poftă de următorul. De aici și următoarele bilete.

Aici găsiți canalul de youtube iar aici contul de facebook

Vio Dragu, Sorin și Toma

Evenimentul a fost sold-out în mai puțin de 1-2 zile, motiv pentru care cei de la Jardin, au mai organizat încă un eveniment, tot în aceeași seară de la ora 18. Sigur băieții au fost obosiți, însă atunci când ești “încălzit joci mai bine” zic eu.

A meritat și în această seară, însă rezervarea mesei a fost încurcată cu un grup de tineri iar organizatorii ne-au pus lângă bar. Ok, trecem peste, aici biletul a costat 30 lei/persoană.

A început Toma, el fiind cel mai mic, adică chiar cel mai mic, la înălțime, că el se lăuda că … acolo nu e mic :)))

Mi-a plăcut a avut textele la el, carismă, a prins la public.

Al doilea a fost Vio, care a început exact ca și Anisia, doar că el a continuat tot așa. Singurul care a contat a fost Sorin. Glumele au fost la locul lor, a trăit momentul și ne-a bucurat. Aici aveți duma cu mașina spartă. Apoi, i-au mai spart-o de 2 ori în 3 zile …

S-a încheiat seara, am ajuns acasă râzând cu Delia pe drum de polițiști și uberiști.

 


Dacă nu știți unde să mergeți, căutați un stand-up comedy și cumpărați-vă bilete atât voi cât și prietenii voștrii pentru că merită, din când în când, să râdem să ne simțim bine.

Ați fost vreodată la stand-up? V-a plăcut? Ce nu v-a plăcut?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu