Dacă deții un garaj pe domeniul public din Timișoara, atunci e bine să știi că cel mai probabil anul acesta va fi desființat, ras din spatele blocului. De ce? Pentru că nu este normal ca Timișoara un oraș european să aibe atât de multe garaje, spații ocupe degeaba.

În locul garajelor, unele care ocupă ilegal domeniul pubilc, vor apărea parcări sau spații verzi sau spații pentru copii care sunt mai importante decât 15m pătrați de beton.

Într-o perspectivă scurtă de timp, garajele cam trebuie să dispară. Dacă vrem un oraş civilizat, atunci trebuie ca în locul garajelor să avem în cartiere amenajări frumoase, locuri de joacă, spaţii de odihnă, spaţii verzi şi maşinile să fie ţinute în parcări curate, să nu mai avem praf, noroi, să avem în schimb vegetaţie care să ne dea un aer mai plăcut (sursă)

Garaj de lux în Timisoara. Acestea vor fi demolate


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Problema e ca garajele au fost construite ilegal, pe aceste garaje nu sa platit impozit. Chiar daca s-au daramat cateva, lucrarile de demolare vor fi amanate deoarece daramarea lor nu rezolva nimic pana cand nu sunt bani de amenajarea terenului unde au fost garajele.

  • Sunt sigur ca vor gasi bani pentru constructia locurilor de parcare dar ai de spatii. Fonduri europene sunt trebuie doar cerute 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu