Spotify pentru Apple Watch ar putea fi lansată la WWDC18

by on Mar 27, 2018, 16:05
1 21

Mult așteptata aplicație Spotify pentru Apple Watch ar putea fi lansată la WWDC18, în iunie, conform spuselor celor de la MacRumors. Aplicația ar putea funcționa datorită noului StreamKit ce va fi lansat odată cu watchOS 5, oferind posibilitatea de streaming prin datele mobile.

Apple Watch 3 cu LTE ar putea fi lansat pentru toate continentele, iar pasionații de fitness și sport ar putea utiliza dispozitivul pentru a face direct streaming pentru muzică folosind datele de pe cartela eSIM.

spotify pentru apple watch

Anul trecut în aprilie compania Spotify îl angajează pe Andrew Chang, un pasionat developer care și-a creat propria aplicație pentru Apple Watch ca să funcționeze cu Spotify. Știind bătălia din Apple Music și Spotify, tare m-aș mira ca Apple să lă fi oferit suport pentru dezvoltarea unei astfel de aplicații.

Rămâne să vedem ce noutăți vor fi prezentate de Apple, la conferința anuală a developerilor.

1 COMMENT

  1. […] Spotify se găsește cam peste tot, în mașini, în telefoane, în aplicații, etc. Apple Music se poate folosi doar dacă există un Apple ID pe un iPhone sau folosind CarPlay într-o mașină, dar și alte produse cum ar fi Apple TV, HomePod sau MacBook. Între timp aștept și aplicația pentru Apple Watch. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!