Dacă ești în căutare de cel mai bun client de email fie pentru MacBook, fie pentru iPhone și de ce nu Apple Watch, trebuie să alegi Spark. Acesta poate fi sincronizat fără probleme pe toate dispozitivele tale, poți interacționa rapid cu emailurile pe care le primești folosind Quick Reply, plus multe altele.

Atât varianta pentru iOS cât și cea de macOS îți oferă posibilitatea să îl customizezi după bunul plac. Poți alege culori, poți alege acțiuni pentru swipe-left-right. Poți seta mai multe conturi, nelimitate cu personalizare semnătură pentru fiecare sau una globală.

Cu ajutorul lui Smart Inbox notificările îți sunt livrate în funcție de importanță și aranjate frumos. Ca și opțiuni eu mă folosesc foarte mult de varianta Pin on top, unde am câteva mailuri la care trebuie să răspund cât de repede sau trebuie să fac ceva.

De acum avem și opțiunea de a trimite mailuri prestabilite la o anumită oră, dată dar și varianta de reminder pentru un email, atunci când solicităm un răspuns.

Noul update pentru Spark aduce aceste noutăți. Mai jos aveți un clip despre cel mai bun client de email:

Singurul feature ce aș vrea să îl mai văd, este opțiunea de „read-receipt”!

Aplicațiile sunt gratuite și pot fi descărcate gratuit din App Store și Mac App Store. Aplicația pentru Watch se instalează folosind terminlul iPhone cu care este sincronizat ceasul.

Descarcă gratuit aplicația pentru iOS sau macOS.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu