Sondaj: Tu ce magazin online îți alegi de Black Friday?

by on Nov 8, 2015, 23:18
0 617

Pentru că se aproprie Black Friday și am citit verzi și uscate pe internet, atât oameni mulțumiți cât și majoritatea nemulțumiți, vin cu o întrebare la voi, ce magazin online îți alegi de Black Friday?

Mă gândeam de mult timp să fac acest lucru, dar nu știu ce m-a reținut, poate timpul sau poate faptul că mi-a scăpat, însă acum am reușit să îl scriu. Știu că practica de la noi înainte de astfel de reduceri este una jalnică, modificare ușoară a prețurilor ca apoi, o reducere de 5-10-20% să nu mai conteze.

sondaj-afiliere-advertiseri-magazine

Dar, haideți să privim un pic lucrurile și din altă perspectivă. Perfect sunt deacord că X sau Y a modificat cu 50lei prețul la un SSD. Tu nu ești obligat să îl cumperi de la el, nu? Tu știi care este prețul lui real, pentru că îl urmărești de ceva timp, nu? Perfect, alege magazinul care îți oferă cel mai mic preț.

Îl primești îl folosești și pac se strică. Ce faci? Suni la magazinul de unde l-ai cumpărat, ei te redicționează la un service. Cei de la servici te bagă în ceață. Trimiți produsul și te trezești că defapt din vina ta “așa prin minune” s-a stricat. Ai economisit 50 lei nu?

Nu spun că trebuie să îți bați joc de tine și să dai cu 400 lei mai mult pe același produs, doar pentru, dar nici să îți bați joc de tine, atunci când vine vorba de fiabilitate, promptitudine, livrare și garanție!

Așadar

Dacă ai plăcerea de a da un click pe magazinul/ele tau/tale preferate, atunci îți mulțumesc în avans.

[poll id=”14″]

*se pot alege maxim 2 magazine

În caz că vrei să mai adaugi tu altele, lasă te rog un comentariu cu experiența pe care ai avut-o bună sau rea. Crede-mă că ajută.

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!