Fostul Telpark sau noul Timpark, este un sistem de parcare inteligent care folosește sistemul de SMS cu ajutorul căruia putem plăti parcarea în centrul Timișoarei. Înainte de Robu acest sistem folosea tichetele de parcare cumparate de la buticurile de ziare.

Pentru cei care vin ocazional în Timișoara pot opta pentru această variantă de SMS Parking iar cei care au nevoie de parcare zilnică le recomand un abonament lunar, trimestrial sau pe tot anul.

Acum nu știu ce să zic dacă această aplicație merită sau nu instalată însă vă pot sfătui ca să nu aruncați banii aiurea de fiecare dată când parcați aveți indicator de zonă dar și detalii despre SMS împreună cu numărul special. Alegerea este a voastră.

Gratuit pentru plata parcării prin SMS în 12 orase din România!
Funcționează pentru Arad, Bacău, Baia-Mare, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiești, Satu-Mare, Sighișoara, Târgu Mureș și Timișoara. Utilizabilă din Orange, Vodafone și Cosmote în toate orașele de mai sus și în plus și din DIGI doar în Oradea.
Selectează orașul și perioada dorită și aplicația va trimite SMS-ul corespunzător pentru plata parcării. În câteva secunde vei primi un SMS de confirmare a plății. Dacă plata nu e necesară în acel moment, aplicația te va avertiza.

[app url=”https://itunes.apple.com/ro/app/sms-parking-romania/id852625352?mt=8″]

Așa arată un SMS

TimPark


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu