How-How, știre mare în această dimineață. Site-urile guvernamentale gov.ro, mapn.ro, politiadefrontiera.ro și crfcalatori.ro au fost atacate prin DDoS de hackerii ruși Killnet. Săracii, au crezut că pot să fure date de la românii care au toate bazele de date pe hărtie și în dosare cu șină.

Singurul site care a fost restaurat este cel al goovernului MăCiucă ca să apară el frumos dând mânuța cu unii sau cu alții prin poze. Eu nu înțeleg ce au vrut să fure de la CFR? Chiar nu înțeleg.

Totul a pornit după ce Marceluș Ciolacu a declarat după „vizita fulger” în Ucraina unde s-a întâlnit cu Zelenski împreună cu premierul MăCiucă că România va trimite „arme letale” ca și ajutor pentru ucrainieni. Prima dată trebuie să existe un acord, votat de guvern și abia apoi putem să trimitem pistoale Carpați și avioane MiG 21 LanceR necesare pentru distrugerea lor în războiul cu rușii, ulterior vom băga niște melearde bune în arme și echipament militar pentru că așa e în tenis.

Ce spun hackerii ruși Killnet: „Răspunsul nostru oficial: Acesta va fi ultimul luru pe care l-a făcut guvernul României”.

I-auzi, cică specialiștii IT din guvern încearcă restaurarea accesului la site-urile menționate. Muhahaha!

Sursă: biziday.ro


#update 13:27 – site-urile gov.ro, politiadefrontiera.ro și mapn.ro sunt accesibile în acest moment. Site-ul CFR este încă neaccesibil.

16:13 – site-ul cfr este funcțional din nou.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu