Săptămâna aceasta a fost actualizat site-ul Apple Support cu un nou design, mai simplist și mai ușor de folosit atunci când dorim să aflăm informații despre produsele și serviciile Apple.

Site-ul Apple Support are de acum un nou design

Avem noi icoane, cu imagini mai mari și conținut specific fiecărui tip de produs sau servicii. Apple nu a spus nimic despre această actualizare. Cele mai importante 3 topicuri de pe Apple Support sunt:

  1. Forgot Apple ID or Password
  2. Apple Repair
  3. Billing and Subscription

Pagina de suport Apple sau enciclopedia cu toate informațiilie despre produsele și serviciile Apple este acum mult mai ușor de navigat, găsim mai ușor subiectele la care căutăm răspuns și cum să ne ferim de produsele contrafăcute urmând niște simplii pași de verificare. Primești noutăți privind reparațiile accidentale, poți vorbi cu experți Apple prin AppleCare+ sau poți verifica cât costă un iPhone folosit dacă vrei să îl folosești ca buyback pentru unul nou.

Pentru că nu avem un magazin oficial, nu avem acces la multe servicii, dar într-un timp nu foarte îndepărtat sper să avem și noi un Apple Store în România.

Putem folosi varianta web accesând acest link sau putem descărca aplicația Apple Support, iar în funcție de produsul utilizat să căutăm ajutor.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu